Pentuesuunnitelmia alkuvuodelle 2023

Seahunter Pumpkin Light "Peso" tullaan astuttamaan loppuvuodesta 2022. Uros on Tanskan tuonti Batmoors' Star Yoda "Jörgen". 

Astutus on nyt onnistuneesti ohi ja Tammikuun alussa tiedämme onko pentuja tulossa!

Pennuista odotetaan vahvoja metsästyskoiria mutta myös helposti koulutettavia harrastuskoiria.

Peso on iloinen, avoin, miellyttämisen haluinen vahva metsästyskoira, jota on ollut helppo kouluttaa. Peson kanssa kisataan kaikissa rodunomaisissa lajeissa ja sitä käytetään myös käytännön metsästykseen. Peso on saavuttanut erinomaisia tuloksia rodunomaisissa kokeissa. 

Lisätietoja Pesosta löytyy täältä:  Halloween pentue 2017

Jörgen on energinen, hyvän työmotivaation ja riistavietin omaava nuori uros. Aina valmis töihin isäntänsä kanssa. Se elää viiden labradorin laumassa , jossa se tietää paikkansa. Energisyydestään huolimatta Jörgen osaa rauhoittua kotioloissa. Se on nuoresta iästään huolimatta osoittanut jo erittäin hyviä metsästyslabradorin ominaisuuksia ja sen kanssa on varmasti odotettavissa antoisia vuosia niin käytännönmetsästyksen kuin rodunomaisten lajien parissa. Jörgen on nuori uros joka on vasta aloittanut kisaamisen rodunomaisissa lajeissa mutta on jo saavuttanut hyviä tuloksia.  

Terveystietoja: Peso BB/00 silmät ok, SD2 carrier. Jörgen AA /00 silmät OK ja Mydogdna-tulos clear kaikista tällä hetkellä labradoreille oleellisista perinnöllisistä sairauksista.

Pentue tehdään yhteistyössä Peson omistajan Henriikka Kontturin kanssa. Pennut syntyvät ja kasvavat Henriikan luona, mutta rekisteröidään Seahunter-kennelnimen alle.

Jos kiinnostuit tästä yhdistelmästä niin ota yhteyttä suoraan Henriikkaan. Pentuetiedustelut: Henriikka Kontturi p. 0407061559 henriikka.kontturi@gmail.com

Tuemme uusia pennunomistajia järjestämällä koulutuksia sekä pentutapaamisia.Saadaksesi hyvin toimivan metsästyskoiran ja harrrastuskoiran olemme mielellään avuksi.  

Pennut luovutetaan rekisteröitynä, mikrosirulla tunnistusmerkittyinä sekä eläinlääkärin tarkastamina.           Uudet omistajat liitetään pentuejäseniksi Suomen Noutajakoirajärjestöön sekä Labradorinnoutajakerhoon. 

"Peso"
"Peso"
Peso & Jörkka 5.12.2022
Peso & Jörkka 5.12.2022
"Jörgen"
"Jörgen"