Pentusuunnitelmia loppuvuodelle 2022

Nova (Hietsun Nasta)  & Bruno ( Seahunter Trick or Treat)

2.8.2022 Novan juoksut alkoivat ennakoitua aiemmin ja astutus on onnistuneesti ohi. 
Muutaman viikon päästä tiedämme onko pentuja tulossa. Pennut synytvät lokakuun alussa. 

Nova on ystäväni koira jonka kasvua olen saanut seurata pennusta asti. Nova on iloinen, helposti koulutettava metsästyskoira. Koe rintamalla Nova on monipuolinen koira joka on osallistunut eri lajien kokeisiin mm noutajien rodunomaisiin kokeisiin (NOU, NOME ALO3), pelastuskoirien perusjälkikoe on suoritettu hyväksytysti. Nova on saanut myös tuloksia rallytoko kokeista (2xAloHYV) sekä KÄY-H näyttelystä että BH-koe on suoritettu hyväksytysti. 
Astutan Novan omalla sijoitusuroksellani Brunolla. Bruno on työkoira joka toimii metsästyskoirana loistavasti. Bruno on saavuttanut hyviä tuloksia rodunomaisissa kokeissa ja kilpailee AVO luokassa NOME-B sekä WT:ssä. Jäljestyskokeeseen Bruno on osallistunut kerran ja tulos AVO1 (MEJÄ) 


Nova: AA /00, selkä sekä polvet kuvattuu terveeksi, silmät OK PRA, STGD clear ( EIC, CNM, DM, HNPK, OSD,  clear by parentage)                                     

Bruno: BB /00 silmät OK (PPM, iris-iris -merkintä, Ei perinnöllinen ) SD2 clear, STGD carrier. Brunosta voit lukea lisää Kasvatit osion alta, Halloween pentue.

Jos kiinnostuit tästä yhdistelmästä niin ota yhteyttä kerron mielellään lisää.

Pennut luovutetaan rekisteröitynä, mikrosirulla tunnistusmerkittyinä sekä eläinlääkärin tarkastamina.           Uudet omistajat liitetään pentuejäseniksi Suomen Noutajakoirajärjestöön sekä Labradorinnoutajakerhoon. 

Nova
Nova
Bruno
Bruno


Tuemme uusia pennunomistajia järjestämällä koulutuksia sekä pentutapaamisia.
Saadaksesi hyvin toimivan metsästyskoiran ja harrrastuskoiran olemme mielellään avuksi.