Pentuja tulossa 2024 

 

Hietsun Nasta "Nova" 

FI KVA-B Metsäsuharin Vilkas "Toivo". 

Pennut syntyivät 15.5.2024 ❤️

Kaikilla pennuilla on koti tiedossa.

Seuraava suunnitteilla oleva Seahunter pentue toivotaan syntyvän keväällä 2024.

Pentue tehdään yhteistyössä hyvän ystäväni Merjan kanssa, jonka koira Nova on.

Nova on ollut osa Seahunter laumaa pennusta asti. Olemme saaneet seurata Novan kehitystä pennusta aikuiseksi koiraksi. Nova on monipuolinen, iloinen, sinnikäs työkoira ja lisäksi Nova on terve. Novalle on tehty kaikki tarvittavat DNA tutkimukset eikä tuloksissa ollut mitään mainittavaa.

Toivon kehitystä olen seurannut jo nuoresta pennusta asti. Toivoon tutustuin lähemmin hänen ollessa noin vuoden. Toivossa näin koiran jolla oli mahtava työmotivaatio sekä luonne. Päätin jo silloin että haluan käyttää Toivoa jalostukseen mikäli sellainen tilanne eteen tulee ja nyt se on ajankohtaista. Toivo on terve koira ja myös hänelle on tehty kaikki tarvittavat DNA tutkimukset. Tuloksissa Toivo on STDG ja SD2 kantaja. 

Molempia koiria käytetään kokeissa sekä käytännön metsästyksessä. Sukutaulu -linkin kautta voit käydä katsomassa eri kokeiden tuloksia. Novan pelastuskoirakokeiden tulokset näkyvät Suomen pelastuskoiraliiton sivuilla.

Odotan pennuista yhteistyöhaluisia ja helposti koulutettavia metsästyskoiria.

Jos olet kiinnostunut tulevasta pentueesta ota yhteyttä! 

Merja 045 1801584 tai Barbro 040 7331488. (mielummin iltaisin) 

"Nova"
"Nova"

Merjan mietteet Novasta: Nova on vauhdikas ja iloinen koira, joka saa ihmiset ympärillään hyvälle tuulelle. Sillä on korkea motivaatio työntekoon, ja se jaksaa työskennellä pitkiä aikoja väsymättä. Novan pääharrastus on pelastuskoiratoiminta, ja se on viranomaistarkistettu (VIRTA) hälytyskoira. Nova on ollut koko ikänsä terve, ja ruokakuppiin voi tiputtaa mitä vaan ilman ongelmia. Aktiivisesta luonteesta huolimatta Nova pystyy hyvin rauhoittumaan erilaisissa paikoissa ja tilanteissa.

"Toivo"
"Toivo"

Jannen mietteet Toivosta: Toivo on avoin ja sosiaalinen ihmisiä ja muita koiria kohtaan. Haukkuu sisälle tulevat ihmiset, mutta samalla häntä heiluu iloisesti. Toivo on myös täysin terve. Toivolla löytyy aivan älyttömän kova moottori työntekoon, sekä tarvittava maltti passissa olemiseen. Käytännön metsällä,on osoittanut olevansa korvaamaton kaveri. Koira joka todella miellyttää minua 


Tuemme uusia pennunomistajia järjestämällä koulutuksia sekä pentutapaamisia.Saadaksesi hyvin toimivan metsästyskoiran ja harrrastuskoiran olemme mielellään avuksi. 

Pennut luovutetaan rekisteröitynä, mikrosirulla tunnistusmerkittyinä sekä eläinlääkärin tarkastamina.           Uudet omistajat liitetään pentuejäseniksi Suomen Noutajakoirajärjestöön sekä Labradorinnoutajakerhoon.